Zin in contentlessen van de pro’s? Sluit je aan bij onze allereerste Content Klas en leer hoe je op topniveau authentiek en consistent communiceert.

Leer en groei

In ons vier maanden traject mixen we kennis met praktijk. Leer van top creators en ontwikkel samen met anderen contentgewoontes voor het leven.

Foto van Aster

Samen ontwikkelen we een routine in jouw communicatie en verbeteren we jouw skills met praktische workshops van echte experts in het veld.

Wat verwachten we van jou? Eigenlijk gewoon dat je erbij bent, net zoals je zou doen in een normale les. Geen smoesjes om te spijbelen, maar echt zin hebben om je content serieus te nemen. We plannen elke maandag een gezellig uurtje in om via een online call samen aan onze content te werken. En dat is niet alles: elke maand trakteren we je op een hands-on workshop die je content skills een mega boost geven.

Geraak je er maar niet aan toe om op social media te posten? Of die ene blog te schrijven? Zeg ‘bye bye’ tegen de creatieve stress en werk samen met ons aan jouw verhaal.

Onze Coaches

Strategie - Karim

Karim is een echte merkstrateeg. Zo bouwde hij aan de strategieën voor giganten zoals Pomax en Johnson&Johnson. Verscherp jouw merk samen met deze klassebak.

Video technieken - Amazonia

Als prijswinnende documentairemaakster is Amazonia de geknipte persoon om jouw videotechnieken te verbreden. Ontdek hoe jij pakkende video’s maakt onder haar vleugels.

Editing en Storytelling - Vincent

Vincent is een ervaren content creator en werkte samen met namen zoals De Lijn, Sony music en Acerta. Hij vertelt jullie hoe je beelden verweeft tot prikkelende video’s en wat de geheimen zijn van video storytelling.

Fotografie - Joline

Joline’s foto’s werden al gepubliceerd in de Flair en werkt dagelijks samen met bekende influencers om hun ‘foto-game’ op punt te krijgen. Als ervaren fotografe vertelt ze je hoe je sferen schept met je fotografie.

Jouw rooster

De Content Klas belt elke week in om samen te werken aan onze content. Dit gebeurt in onze eigen meetingroom en bespreken we kort wat we die dag willen maken. Elke maand wordt er ook een praktische workshop ingepland om je content naar het volgende niveau te tillen. Deze workshops gebeuren live op een fijne locatie.

  29 januari: Kick-off & eerste strategische avond sessie over gewoontevorming.
  5, 12 en 19 februari: Een uurtje samen inbellen om 17u.
  26 februari: Avond sessie ✨Strategie✨ met Karim.
  4, 11 en 18 maart: Een uurtje samen inbellen om 17u.
  25 maart: Avond sessie✨Video✨ met Amazonia.
  1, 8 en 15 en 22 april: Een uurtje samen inbellen om 17u.
  29 april: Avond sessie ✨Editing en Storytelling✨ met Vincent.
  6, 13, 20 mei: Een uurtje samen inbellen om 17u.
  27 mei: Avond sessie ✨Fotografie✨ met Joline.

Prijs

150,- euro per maand excl. BTW gedurende vier maanden. Dit omvat alle online resources, de 5 workshops, de beluren én de mogelijkheid om feedback te vragen doorheen je volledige traject.

Jouw content on point?

Bouw samen met ons aan jouw verhaal. We werken met beperkte plaatsen. Inschrijven kan tot en met 25 januari 2024.

Club Gewoon logo